Möbeltapetsering

Möbler av äldre modell håller betydligt högre kvalitet än möbler som tillverkas idag. Lämnar du in din fåtölj eller soffa hos en möbeltapetserare, bevarar du inte bara en del av din egen och vårt lands kulturarv och historia, om den kläs om på rätt sätt har du dessutom i princip en helt ny möbel som är hållbar i många, många år framöver. Vi anpassar möbeln helt efter dina önskemål, anpassad till ditt hem och din stil. Det är inte alltid bättre att köpa ny inredning, så länge du har möbler du vill bevara och tycker om. Investera istället i en möbelrenovering. Du gör dessutom en insats för miljön.

Verkstaden

Det är här förvandlingen sker! I vår tapetserarverkstad har många möbler fått nytt liv och blivit som nya. Kvalitet är det viktigaste för oss och inga möbler lämnar verkstaden om vi inte är helt nöjda med dem. Därför kan du lita på att dina möbler är i goda händer. Möbeltapetsering är något vi brinner för.
Era möbler behandlas alltid med varsam hand och görs om enligt era önskemål. Vi vänder oss främst till företag men naturligtvis är även privatpersoner välkomna.
Inget projekt är för stort eller för litet.


Välkomna!

Jag jobbar med en soffa mitt första jobb på EFFKÅ Möbler

1961, mitt första jobb på dåvarande EFFKÅ Möbler i Lammhult. Ni ser mig längst till höger.