Hämta inspiration till framtida projekt

Här finns några exempel på våra utförda arbeten. Utöver möbler och inredning är vi även experter på att klä om bilinredning, båtdynor, husvagnsinredning och liknande projekt.

När båten skall tillbaka i vattnet

När båten stått uppe på land och förvarats under kapell hela hösten och vintern kan det kommit in fukt i textilierna. Ibland går det att tvätta bort men i värsta fall kan båtdynorna behöva bytas ut. 

Om det är fukt i båtdynorna eller om de behöver ett lyft, misströsta inte! Vi på RA Service hjälper dig gärna att klä om dina båtdynor. Med erfarenhet från branschen sedan 1961, så är detta ingen match för oss. Vi arbetar med material av hög kvalitet och har arbetat mycket med båtföretag under våra verksamma år. Ta kontakt med oss redan idag så hjälper vi dig att klä om dina båtdynor och inspireras. Tillsammans ser vi till att din båt får tillbaka den glans den hade när den var ny!

Vill du fräscha upp din husvagnsklädsel?

När sommaren kommer och det börjar bli dags för en härlig husvagnssemester! Om din husvagn stått hela vintern i ett garage kan det ha blivit fuktigt i textilierna. Innan du ger dig iväg kan det vara skönt att byta ut din husvagnsklädsel och sedan åka på en minnesvärd semester med nya fräscha dynor och klädslar.

Vi på RA Service hjälper dig gärna att byta klädsel i din husvagn. Vi har varit i branschen sedan 1961, därför garanterar vi mycket hög kvalitet på våra möbeltapetserare. Sedan starten år 1998 har vi arbetat med många olika sorters företag. Allt från möbelföretag till inredningsaffärer och båtföretag till privatpersoner. Ibland klär vi till och med antika möbler.

Det spelar alltså ingen roll hur gammal din husvagn är, vi hjälper dig att få den att se ut som ny igen! Kontakta oss för inspiration om hur din husvagnsklädsel kan se ut.

Kontakta oss för mer information

Exempel på möbler vi har förnyat